Kantoren van Actiris | Brussel

Brandwerende Compartimentering

De Astro toren in Brussel is een indrukwekkend voorbeeld van renovatie, waarbij een voormalige koperen toren is getransformeerd tot een hedendaags architectonisch juweeltje. Dit gebouw staat bekend als het hoogste passieve gebouw van Europa. Binnen dit iconische complex bevinden zich de kantoren van Actiris Sint-Joost-ten-Node .

Om te voldoen aan de strengste brandveiligheidsnormen en de veiligheid van de gebruikers te waarborgen, heeft REI-Projects in opdracht van  VMA BE Maintenance brandwerende compartimenteringswerken uitgevoerd. Door het creëren van brandveilige compartimenten wordt de verspreiding van vuur en rook beperkt, waardoor de evacuatie en veiligheid van mensen in geval van brand worden vergemakkelijkt.

Met onze expertise in brandwerende compartimentering dragen we bij aan de veiligheid van de kantoren van Actiris Sint-Joost-ten-Node in de Astro toren. Ons team van professionals heeft ervoor gezorgd dat het gebouw voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van brandveiligheid.

Ontdek meer over dit opmerkelijke project en de brandwerende compartimenteringswerken van REI-Projects op de website.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?