ZNA Stuivenberg | Antwerpen

REI Projects heeft met trots samengewerkt met ZNA Stuivenberg, een gerenommeerd algemeen ziekenhuis in Antwerpen, om de brandveiligheid verder te verbeteren. Als toonaangevende organisatie op het gebied van passieve brandbeveiliging waren we de ideale partner voor dit project. In opdracht van IBS Bouw hebben we brandwerende dichtingen geïnstalleerd in het ziekenhuis, met als doel de brandveiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Waarvoor dienen brandwerende dichtingen?

Brandwerende dichtingen spelen een cruciale rol bij het voorkomen van de verspreiding van rook en vuur in geval van een brand. Ze worden strategisch geplaatst op plaatsen waar doorvoeringen of openingen in de bouwconstructie zijn, zoals kabelgoten, leidingen, ventilatiekanalen en doorvoeropeningen. Door deze openingen op de juiste wijze af te dichten met brandwerende materialen, worden brandcompartimenten gevormd, waardoor de verspreiding van vuur, rook en giftige gassen wordt vertraagd en de veiligheid van de aanwezigen wordt gewaarborgd.

Bij REI Projects begrijpen we dat brandwerende dichtingen een essentieel onderdeel zijn van een algeheel brandveiligheidsplan. Onze deskundige teams hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van passieve brandbeveiliging en weten precies welke dichtingen geschikt zijn voor verschillende situaties en bouwconstructies. We zorgen ervoor dat de dichtingen nauwkeurig worden geïnstalleerd en voldoen aan de strengste normen en voorschriften.

De veiligheid van de patiënten, medewerkers en bezoekers staat altijd voorop bij ZNA Stuivenberg. Door te investeren in brandwerende dichtingen draagt het ziekenhuis bij aan een veilige en beschermde omgeving. REI Projects is er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan deze belangrijke inspanning om de brandveiligheid van het ziekenhuis te verbeteren.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?