ZNA Erasmus | Antwerpen

REI Projects heeft onlangs een belangrijke taak voltooid in het ZNA Erasmus Antwerpen in Antwerpen. Naast het leveren van hoogwaardige gezondheidszorg, wordt er ook veel aandacht besteed aan de brandveiligheid van deze ziekenhuisgebouwen. Als onderdeel van ons streven naar veiligheid hebben we onlangs brandwerende deuren vervangen in het operatiekwartier en een aantal technische ruimtes. Deze nieuwe deuren voldoen aan de strengste Europese normen, namelijk de EI-1 classificatie.

Maar waarom zijn branddeuren zo belangrijk?

Branddeuren spelen een cruciale rol bij het creëren van effectieve brandcompartimenten. Ze voorkomen namelijk dat vuur zich snel verspreidt in geval van een brand. De EI-1 classificatie staat voor “vlamdichtheid” (E) en “isolatie” (I), wat betekent dat deze deuren voldoen aan strenge eisen op het gebied van vuur- en hittebestendigheid. Het cijfer 1 geeft aan dat de deuren zijn getest volgens de voorgeschreven normen en procedures.

Bij REI Projects begrijpen we dat een professionele en vakkundige installatie van branddeuren essentieel is voor de algehele brandveiligheid van een bedrijf of instelling. Daarom zorgen onze experts ervoor dat ze altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van passieve brandbeveiliging. We investeren in jaarlijkse opleidingen en trainingen om onze expertise te vergroten en onze klanten de hoogste kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden.

Oplossing op maat

Wanneer het gaat om brandveiligheid, staan we bekend om onze betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen. We begrijpen dat elke situatie uniek is en vereist een zorgvuldige analyse en planning. Onze deskundige teams staan klaar om uw bedrijf te helpen met brandwerende deuren die voldoen aan de hoogste normen en eisen.

Als je op zoek bent naar betrouwbare branddeuren en professionele installatiediensten, neem dan contact op met REI Projects. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw brandbeveiligingsbehoeften en dragen bij aan een veiligere omgeving voor jou, je medewerkers en jouw patiënten.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?