Volkshuisvesting Bezemstraat | Sint-Pieters-Leeuw

REI Projects is trots om betrokken te zijn geweest bij de renovatie van twee bestaande sociale woonblokken in Sint-Pieters-Leeuw. Brandveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom hebben we speciale aandacht besteed aan de brandwerende voorzieningen in het gebouw.

Focus op brandwerende deuren en brandwerende dichtingen

Een van de belangrijke aspecten van brandveiligheid in deze renovatie was de installatie van brandwerende deuren en dichtingen in de liften. Door het plaatsen van brandwerende deuren in de sassen van de liften hebben we ervoor gezorgd dat deze afgesloten zones goed beschermd zijn tegen de verspreiding van brand. Deze deuren zijn speciaal ontworpen om gedurende een bepaalde tijd weerstand te bieden aan vuur en rook, waardoor de veiligheid van de bewoners gewaarborgd wordt.

Daarnaast hebben we brandwerende dichtingen aangebracht in de sassen en andere brandgevoelige gebieden. Deze dichtingen zorgen ervoor dat eventuele openingen in muren, vloeren en plafonds worden afgedicht, waardoor de verspreiding van brand en rook wordt beperkt. Dit draagt bij aan de compartimentering van het gebouw, wat essentieel is om de veiligheid van de bewoners te waarborgen en de schade door brand te beperken.

Naast onze focus op brandwerende deuren en dichtingen, willen we ook de bijdrage van onze zusterfirma Strakwerk benadrukken. Zij hebben het leidingwerk van de sprinklers een frisse nieuwe kleur gegeven, waardoor niet alleen de brandveiligheid verbeterd is, maar ook esthetisch gezien een mooi resultaat is behaald.

Jouw project ook doen opleven?

Bij REI Projects streven we ernaar om de hoogste normen van brandveiligheid te handhaven en te voldoen aan alle voorschriften en regelgevingen. Onze expertise in brandwerende oplossingen zorgt ervoor dat we maatwerk kunnen leveren aan onze klanten en bijdragen aan een veilige leefomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze brandwerende deuren, dichtingen en andere brandveiligheidsoplossingen.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?