Olympisch Stadion Beerschot | Antwerpen

“Beerschot ! Vooruit ten strijd, tot spijt van wie ’t benijdt!” Althans, volgens de supports van de paars-witte club. Wat iedereen alleszins wel gaat benijden is de brandveiligheid van het voetbalstadium, want daar heeft REI Projects voor gezorgd. In het Olympisch Stadion installeerden we nieuwe brandkleppen, die we vervolgens rook- en luchtdicht afdichtten. Daarnaast zorgden we er ook voor dat, in geval van brand, de kabelbanen beschermd zijn door middel van een laag brandvertragende verf.

Waarvoor dienen brandkleppen?

Je kunt je lucht- of ventilatiekanalen op verschillende manieren beschermen. Je kan ze voorzien van brandwerende isolatie, ervoor kiezen om ze te laten omkasten, of je kan er brandkleppen tussenplaatsen om op die manier het brandcompartiment af te sluiten. Het is belangrijk dat brandkleppen op de juiste manier geplaatsts worden, daarom schakel je dus best steeds een expert in voor het plaatsen van je brand- of rookkleppen.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?