Nieuwe gevangenis Haren | Brussel

Brandwerend schilderwerk

Met het oog op vernieuwing en modernisering van gevangenissen in België, speelt REI Projects een cruciale rol bij de opening van de nieuwe gevangenis in Haren, Brussel. In samenwerking met Denys zorgen wij voor brandwerend schilderwerk in de gevangenis, waarbij veiligheid centraal staat.

Brandveiligheid is van essentieel belang in een gevangenisomgeving. Onze expertise in brandwerend schilderwerk draagt bij aan het waarborgen van een veilige omgeving, zowel voor gedetineerden als voor het personeel. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en technieken zorgen wij voor een brandwerende afwerking die voldoet aan de hedendaagse standaarden voor comfort en veiligheid.

Bij REI Projects begrijpen we het belang van brandveiligheid en zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardig brandwerend schilderwerk. Wij streven ernaar om veilige en functionele omgevingen te creëren in elke project waar we aan bijdragen.

Ontdek meer over onze expertise op het gebied van brandwerend schilderwerk en de voordelen ervan voor jouw project.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?