Tangenttunnel in beweging | Mechelen

Brandwerende mortel

Met het oog op de renovatie van de stationsbuurt in Mechelen, heeft REI Projects een cruciale rol gespeeld in het waarborgen van brandveiligheid. In de langste tunnel op Mechels grondgebied, de Tangenttunnel (750m), hebben we brandwerende mortel toegepast als bescherming.

Door het gebruik van brandwerende mortelbespuiting hebben we de tunnel aanzienlijk veiliger gemaakt in geval van brand. Daarnaast hebben we ook een supplementaire brandwerende mortelbespuiting uitgevoerd, waarmee we een extra hoge brandweerstand hebben bereikt. Dit is een aanbevolen aanpak wanneer een project een verhoogde brandweerstand vereist.

Bij REI Projects begrijpen we de essentie van brandveiligheid en zetten we ons in voor het creƫren van veilige omgevingen. Onze expertise op het gebied van brandwerende mortel en bespuiting helpt bij het waarborgen van de integriteit en veiligheid van constructies.

Ontdek meer over onze brandwerende morteloplossingen en de voordelen ervan voor jouw project.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?