Zwembad Vita Krokodiel | Middelkerke

Brandwerende dichtingen

Met de bouw van het nieuwe zwembad Vita Krokodiel in Middelkerke in volle gang, is REI Projects trots om bij te dragen aan dit project. In samenwerking met Cordeel hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende afdichtingen rondom de kleppen van de luchtkanalen in het zwembad.

Het correct afdichten van doorvoeringen is een complex proces dat vraagt om specifieke technieken en oplossingen, afgestemd op verschillende muurtypen en materialen. Bij REI Projects beschikken we over de nodige expertise en bieden we maatwerkoplossingen voor brandwerende dichtingen.

Wij begrijpen het belang van brandveiligheid en zetten ons in om de veiligheid van gebouwen te waarborgen. Met onze brandwerende afdichtingen dragen we bij aan het creƫren van een veilige omgeving voor zwemmers en bezoekers van het zwemcomplex.

Ontdek meer over onze expertise en oplossingen op het gebied van brandwerende dichtingen. Voor meer informatie kan je terecht op onze website.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?