Vliegtuigloods A400M | Melsbroek

Brandwerende dichtingen

Op 23 september 2021 ontving REI Projects een bijzondere opdracht: het uitvoeren van brandwerende dichtingen in de onderhoudsloods van de A400M Atlas, die landde op de militaire luchthaven van Melsbroek. Dit indrukwekkende militaire vliegtuig vereist uiteraard een veilige omgeving voor onderhoud.

In samenwerking met Engie, Democo en Altebra hebben we de brandwerende dichtingen verzorgd in de loods van het toestel. Met deze essentiële veiligheidsmaatregel hebben we ervoor gezorgd dat deze grote onderhoudsloods, met een oppervlakte van 13.875 m², een vliegende start krijgt.

Het belang van brandveiligheid

Bij REI Projects begrijpen we het belang van brandveiligheid, vooral in situaties waar hoogwaardige apparatuur en waardevolle activa betrokken zijn. Onze brandwerende dichtingen zorgen voor een effectieve scheiding van compartimenten en helpen de verspreiding van brand en rook te voorkomen.

Wij zijn trots dat we hebben bijgedragen aan de veiligheid van de onderhoudsloods van de A400M Atlas en staan altijd klaar om te zorgen voor de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid.

Ontdek meer over onze expertise in brandwerende dichtingen en ons werk in samenwerking met Engie, Democo en Altebra op onze website.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?