KFC | Leuven

Brandwerende dichtingen

Met trots kondigen we de opening aan van het nieuwste KFC-filiaal op de Grote Markt in Leuven, na eerdere succesvolle vestigingen in Brussel, Wijnegem, Turnhout, Hasselt en Bilzen. REI-Projects is verheugd deel uit te maken van dit smakelijke project, waarbij we verantwoordelijk waren voor de brandwerende dichtingen in het filiaal in Leuven.

Bij de realisatie van dit project hebben we samengewerkt met onze zusteronderneming, IPC-Services, die heeft gezorgd voor de brandwerende schilderwerken en de bescherming van de oude betonstructuur met brandwerende plafonds en afkastingen.

Onze brandwerende dichtingen dragen bij aan de passieve brandbeveiliging van het KFC-filiaal, waarbij we de veiligheid van zowel het personeel als de bezoekers waarborgen. Met de juiste afdichtingen worden potentiƫle brandhaarden afgesloten en wordt de verspreiding van vuur, rook en giftige gassen beperkt.

Bij REI-Projects zetten we ons in voor hoogwaardige brandbeveiligingsoplossingen die voldoen aan de strengste normen. We zijn trots op onze bijdrage aan de brandveiligheid van het nieuwste KFC-filialen en staan klaar om ook andere bedrijven te helpen bij het waarborgen van een veilige omgeving.

Ontdek meer over onze brandwerende dichtingen en onze samenwerking met IPC-Services op onze website.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?