I Love Hungaria | Leuven

Brandwerende schilderwerken

Hungaria, gelegen in Leuven, is een prachtig historisch gebouw dat vroeger dienst deed als maalderij en nu is getransformeerd tot een modern en stijlvol wooncomplex. Dit unieke project straalt een tijdloze schoonheid uit en biedt onderdak aan 161 gezinnen die bouwen aan hun toekomst.

Om ervoor te zorgen dat deze architecturale parel klaar is voor de toekomst en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, heeft REI Projects brandwerende schilderwerken uitgevoerd. Onze gespecialiseerde teams hebben de juiste expertise en ervaring om het gebouw te voorzien van brandwerende coatings en verf, die een extra beschermingslaag bieden tegen de gevaren van brand.

Met de brandwerende schilderwerken van REI Projects is Hungaria niet alleen een prachtig wooncomplex, maar ook een veilige en betrouwbare leefomgeving. We streven ernaar om de veiligheid en gemoedsrust van de bewoners te waarborgen, zodat zij met vertrouwen kunnen genieten van hun nieuwe thuis.

Bezoek de website https://www.ilovehungaria.be voor meer informatie over dit bijzondere project.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?