Brandwerende plenums in Heldentoren | Knokke

BRANDWERENDE PLENUMS

In 2020 zijn de werkzaamheden aan de Heldentoren in Knokke-Heist van start gegaan. Op dit moment zijn de ruwbouwwerkzaamheden grotendeels afgerond en zijn de bovengrondse betonwerken in volle gang.

Binnenkort, vanaf februari 2022, zal REI Projects zich richten op het verbeteren van de brandveiligheid van het gebouw. In opdracht van het Tijdelijk Handelsvennootschap voor Eiffage Vlaanderen Heldentoren, zullen wij brandwerende plenums installeren. Voor deze taak maken we gebruik van de hoogwaardige producten van Geostaff.

Met onze brandwerende plenums zorgen we ervoor dat het gebouw voldoet aan de strengste brandveiligheidsnormen. Deze speciale compartimenten spelen een cruciale rol bij het beperken van de verspreiding van vuur en rook, waardoor de veiligheid van de bewoners en gebruikers van de Heldentoren wordt gewaarborgd.

Als specialisten in brandveiligheid staan we klaar om ons vakmanschap en onze ervaring toe te passen om een veilige omgeving te creƫren in dit opvallende bouwproject.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?