Haasrode Watergroep

Verbetering van brandveiligheid en infrastructuur bij Haasrode Watergroep door REI Projects

Haasrode Watergroep is verantwoordelijk voor de levering van veilig en betrouwbaar drinkwater. Als toegewijd dienstverlener begrijpen ze het belang van passieve brandveiligheid en het onderhoud van hun faciliteiten. Bij REI Projects zijn we vereerd dat we hebben kunnen samenwerken met Haasrode Watergroep om de brandveiligheid te verbeteren en de infrastructuur te upgraden.

Herstel en afdichting van doorvoeren

Een belangrijk aspect van ons project bij Haasrode Watergroep was het herstellen en afdichten van doorvoeren. Doorvoeren zijn openingen in brandwanden en -vloeren waar leidingen, kabels en andere installaties doorheen lopen. Het is van cruciaal belang dat deze doorvoeren goed worden afgedicht om de verspreiding van brand en rook te voorkomen. Bij REI Projects hebben we met zorg en expertise de doorvoeren hersteld en afgedicht, waarbij we ook de gelegenheid hebben aangegrepen om een deel van de elektrische infrastructuur te vernieuwen.

Upgraden van plafonds

Naast het brandveilig maken van de doorvoeren, zal REI Projects binnenkort bij Haasrode Watergroep ook nieuwe plafonds plaatsen. De reden dat we dit doen, is om een veilige vluchtweg te garanderen bij brand. Zo hebben mensen de nodige tijd om het gebouw op een veilige manier te verlaten en kan de brandweer vlot zijn werk doen. Deze nieuwe plafonds zullen voldoen aan de hoogste brandveiligheidsnormen, waardoor de infrastructuur van Haasrode Watergroep wordt verbeterd en de veiligheid van hun faciliteiten wordt gewaarborgd.

Toewijding aan brandveiligheid en infrastructuur

Bij REI Projects begrijpen we het belang van brandveiligheid en het onderhoud van de infrastructuur in essentiële sectoren zoals watervoorziening. We zijn trots op onze samenwerking met Haasrode Watergroep om hun faciliteiten te verbeteren en te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid én kwaliteit.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?