Geotechniek labo | Gent

Brandwerende compartimentering

GEOTECHNIEK LABO | COMPARTIMENTERINGSWERKEN | GENT

Bij REI Projects zijn we trots op onze vermogen om indrukwekkende projecten te realiseren, en ons nieuwste project in het Geotechniek Laboratorium van de UGent is daarop geen uitzondering. Geotechniek is een cruciaal vakgebied dat zich richt op het onderzoeken en voorspellen van de eigenschappen van de grond. Dit helpt bij het veilig en verantwoord realiseren van bouwwerken en projecten, waarbij veiligheid altijd voorop staat.

In opdracht van de Vlaamse Overheid zijn we momenteel bezig met het uitvoeren van brandwerende compartimenteringswerken in het laboratorium in Zwijnaarde. Door middel van deze compartimentering zorgen we ervoor dat het Technologiepark een nog veiligere omgeving wordt, met verbeterde brandveiligheidsmaatregelen.

Onze expertise op het gebied van brandwerende compartimentering stelt ons in staat om de risico’s van brand effectief te beheersen. Door het creĆ«ren van brandveilige compartimenten worden de verspreiding van vuur, rook en hitte beperkt, waardoor de veiligheid van mensen en eigendommen wordt gewaarborgd.

Met onze geoptimaliseerde brandwerende compartimenteringswerken dragen we bij aan de veiligheid van het Geotechniek Laboratorium van de UGent en het omliggende Technologiepark.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?