Eat Love Pizza | Gent

Bij Eat Love Pizza in Gent wordt het originele interieur gekenmerkt door het veelvuldige gebruik van OSB platen. Deze veelzijdige houten panelen worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder de wanden, plafonds, tafels en meer.

Brandwerende behandeling van OSB platen

Om de veiligheid te waarborgen, heeft REI Projects de wanden en plafonds van Eat Love Pizza behandeld met een effectieve brandwerende behandeling van hout. Door deze behandeling zijn de OSB platen brandvertragend gemaakt, waardoor ze een betere brandklasse hebben verkregen. Dit is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het interieur bijdraagt aan het beperken van de schade in geval van een brand.

Vernis om de brandklasse te verbeteren

Naast de brandwerende behandeling van hout heeft REI Projects er ook voor gekozen om het gebruikte OSB materiaal te vernissen. Vernissen is een proces waarbij een beschermende laag wordt aangebracht op het hout, waardoor het beter bestand is tegen verschillende vormen van schade, waaronder brand. Het vernis creëert een barrière tussen het hout en de omgeving, waardoor het de brandwerende eigenschappen versterkt en de ontvlambaarheid vermindert.

Door de combinatie van de brandwerende behandeling van hout en het vernissen van het gebruikte OSB materiaal, heeft Eat Love Pizza in Gent een extra laag bescherming toegevoegd aan hun interieur. Hierdoor kunnen gasten met een gerust hart genieten van hun maaltijden, wetende dat er alles aan gedaan is om de veiligheid te waarborgen in geval van een onverhoopte brand.

De keuze voor een brandwerende behandeling van hout en vernissen getuigt van de inzet van Eat Love Pizza voor de veiligheid en het welzijn van hun klanten. Het laat zien dat ze niet alleen heerlijke pizza’s serveren, maar ook zorgen voor een veilige en beschermde eetervaring. Met deze geoptimaliseerde aanpak van brandwerende behandelingen en vernissen van hout, creëren ze een omgeving die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en de risico’s op brand minimaliseert.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?