Campina Friesland

Brandwerende omkastingen bij Campina Friesland

Campina Friesland is een gerenommeerd bedrijf in de voedingsindustrie, dat bekend staat om zijn hoogwaardige zuivelproducten. Als producent van essentiële voedingsmiddelen is de veiligheid en bescherming van hun faciliteiten van het grootste belang. Ze waren op zoek naar betrouwbare oplossingen om de brandveiligheid van hun gebouwen te verbeteren en ervoor te zorgen dat de essentiële structuren bestand zijn tegen brand.

Voor Campina Friesland hebben we bij REI Projects gewerkt aan een belangrijk project om de brandveiligheid van hun faciliteit te verbeteren. Bij dit project waren er specifieke behoeften op het gebied van brandwerende omkasting, afdichting van doorvoeren en bescherming van structurele elementen.

Brandwerende oplossingen door middel van Promat beplating

REI Projects heeft Campina Friesland voorzien van effectieve brandwerende oplossingen om hun faciliteiten te beschermen. Allereerst hebben we brandwerende omkastingen van metalen structuren geïmplementeerd, met behulp van Promat beplating. Deze omkastingen zorgen voor een barrière tegen brand en zorgen ervoor dat de stalen structuren beschermd blijven.

We beschermden de stalen kolommen in het gebouw brandwerend met Promat H, een hoogwaardig brandwerend materiaal dat ervoor zorgt dat de structurele integriteit van de kolommen behouden blijft tijdens een brand.

Vervolgens hebben we ook de draagstructuur van het plafond voorzien van Promat 100, een brandwerend materiaal dat een duurzame bescherming biedt. Daardoor kan het plafond zijn stabiliteit behouden gedurende een periode van maar liefst 120 minuten bij brand, wat cruciaal is voor de veiligheid van de ruimtes.

Bij REI Projects dragen we de brandveiligheid in industriële omgevingen hoog in het vaandel. We hebben ons ingezet om Campina Friesland te voorzien van betrouwbare brandwerende oplossingen die voldoen aan de strengste normen en hen helpen de veiligheid van hun faciliteit te waarborgen.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?