Project Brucity | Brussel

Brandwerende schilderwerken

Brucity is een project van Centre 58 (AG Real Estate), in opdracht van de stad Brussel zelf. Het gebouw zal onderdak bieden aan een grote ondergrondse parkeergarage met daarboven het nieuw administratief centrum voor de bedienden van de Stad Brussel. Die kantoren zijn verdeeld over tien verdiepingen. Naast kantoren vind je in het gebouw ook onthaalruimtes, vergaderzalen, een restaurant, fitnessruimte, technische ruimtes, archieven, etc. (Brucity | BAM Interbuild, z.d.)

Ook wij waren van de partij. Het REI-team zorgde samen met IPC-Services voor de brandwerende schilderwerken in het gebouw, in opdracht van Interbuild. Een mooie, stijlvolle, maar bovenal brandveilige afwerking van Brucity.

Vanaf 2021 zal de stad Brussel meerdere gebouwen verlaten om naar dit nieuw, milieuvriendelijk en architecturaal innoverend gebouw te verhuizen.

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?