Ardo Dujardin

Korte geschiedenis

Ardo is een Belgisch familiebedrijf en tevens eens van de grootste Europese producenten van diepgevroren groenten, kruiden en fruit. Ardo heeft verschillende productievestigingen en boerderijen in Europa, Zuid-Amerika en Noord-Afrika. en biedt vele producten aan, waaronder klassieke groenten, biologische groenten, fruit, kruiden en op maat gemaakte oplossingen voor de voedingsindustrie.

Dujardin Foods was voor 2018 een Belgisch voedingsbedrijf dat zich specialiseerde in de productie van convenience food, zoals diepvriesmaaltijden, soepen, sauzen en desserts. Op 28 maart 2018 tekende Ardo en Dujardin Foods een fusieovereenkomst. Die fusieleidde tot de vorming van een nieuw bedrijf genaamd “Ardo Dujardin”. En dat is waar REI Projects onlangs actief was. 

Brandwerende coating van kabels

Bij Ardo Dujardin werd REI Projects ingeschakeld om de kabels langs de daken over de compartimenteringsgrenzen brandvertragend te coaten. Dit proces speelt een essentiële rol in het verbeteren van de brandveiligheid in gebouwen, vooral op plaatsen waar kabels door compartimenten lopen.

Het aanbrengen van speciale brandvertragende coatings op deze kabels helpt de verspreiding van brand en rook te verminderen. Deze coatings zijn speciaal ontworpen om de kabels te beschermen tegen de hitte van een brand, waardoor ze hun structurele integriteit behouden en het risico op kortsluiting wordt verminderd.
Bescherm jezelf en dat wat je dierbaar is

Door ervoor te zorgen dat de kabels die door de compartimenten lopen beter bestand zijn tegen de effecten van brand, wordt de veiligheid van werknemers of aanwezigen vergroot en worden eigendommen beter beschermd. Goede compartimenteringen zorgen ervoor dat de evacuatie vlot kan verlopen en de brandweer veilig zijn werk kan doen. 

nood aan onze oplossingen?

Soms is het interessant om verder te denken dan wat de wetgeving vraagt, REI projects helpt jou daar graag mee. Neem contact met ons op of bekijk onze referenties.

Nood aan een van onze brandveilige oplossingen?