REI PROJECTS

Onze werkwijze voor de beste resultaten

Voor we onze REI-experten loslaten op jouw project, moeten we weten hoe de vork precies aan de steel zit. Door middel van een inspectie vooraf, bepalen we welke specifieke technieken jouw project nodig heeft en welke materialen we moeten voorzien. Zo zetten we de eerste stap naar een brandveilig(er) gebouw.

Na onze inspectie maken we voor jou een offerte op met jouw persoonlijke dossier. Daarin vind je ons advies voor de brandbeveiliging van de ondergrond, onze materiaalkeuze en de prijzen voor de brandwerende afdichtingen.
Voor de uitvoering van de brandwerende afdichtingen, kiezen wij steeds bewust voor het gebruik van de meest geschikte systemen zoals Rockwoolplaten, martelbespuitingen enz. Rotswol is niet brandbaar, waardoor het een zeer brandveilig isolatiemateriaal is. Leidingen, kabels en buizen die door de schachten lopen, werken we af met een brandwerende coating.

Het belangrijkste doel van een brandwerende afdichting, is het afdichten tegen lucht. Die luchtdichting voorkomt dat vuur wordt aangewakkerd door zuurstof en dat rook zich verspreidt doorheen je gebouw. Een bijkomstig positief effect van dit soort dichtingen is dat je gebouw beter is geïsoleerd en je op die manier energiekosten bespaart. Win-win.

Nadat we de brandwerende afdichtingen in je gebouw hebben uitgevoerd, krijg je van ons een digitaal dossier op onze eigen REI Projects Sealings app. Daarop kun je aan de hand van een handige QR-code je dossier raadplegen. Op de app vind je informatie o.a. de datum van de werken, de uitgevoerde behandelingen en voor- en na-foto’s.