Brandwerende Bescherming Dmv Isolatie

Brandwerende afkastingen,
isolatie en brandkleppen

Brandwerende afkastingen, isolatie en brandkleppen

De dragende structuren in je gebouw moeten een bepaalde brandweerstand hebben. Dat is nodig om de stabiliteit van het firmagebouw te bewaren, mocht er ooit een brand uitbreken. Hoe beter de structuur beschermd is, hoe langer het duurt vooraleer de constructie in elkaar zakt bij extreme hitte. Of nog beter: als de brand tijdig geblust wordt, dan blijft een goed beschermde constructie behouden.

Daarom is het zo belangrijk om de constructie van je gebouw te beschermen. Aangezien elk materiaal een eigen aanpak vraagt, bieden wij verschillende behandelingen aan om jouw houten, stalen en/of betonnen structuren te beschermen. Zo kunnen er bijvoorbeeld coatings of mortels aangebracht worden, of kunnen we werken met beplating en/of isolatiemateriaal zoals Rockwool. 

Luchtkanalen lopen door het hele gebouw en vormen (zonder de juiste bescherming) de perfecte geleider voor vuur. Wij zorgen ervoor dat we de luchtkanalen veilig maken door middel van een brandwerende omkasting of met isolatie. 

De voordelen van REI Projects

  • Ondersteuning van de toonaangevende fabrikanten
  • Advies en offerte op maat van jouw project

Wens je meer info of een offerte?

Dankzij jarenlange ervaring weten onze experten welke behandeling het beste past bij jouw gebouw. Ze kunnen ook raad geven over het brandveilig maken van luchtkanalen. Voor een offerte op maat komen wij het liefst persoonlijk langs om het project te analyseren, op te meten en om je advies te geven bij de keuzes waar je voorstaat.

Neem contact op