REI Projects

REI Projects

Betrouwbaarheid, kostenefficiëntie en flexibiliteit zijn de kernwoorden van REI Projects. We onderhouden goede contacten met onze fabrikanten zodat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. REI Projects bewijst elke dag opnieuw dat oplossingen mogelijk zijn die voldoen aan de wetgeving en aan jouw wensen!

Dé referentie inzake passieve brandbeveiliging. REI Projects werkt zowel voor openbare besturen, kmo’s als particulieren en dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten.

Bij REI Projects kun je terecht voor brandwerende en -vertragende schilderwerken, zowel voor kleine kamers als grote bedrijfsgebouwen. Ook bieden wij  brandwerende deuren, wanden en plafonds aan, die jouw gebouw nog veiliger maken.

Daarnaast maken ook brandwerende dichtingen en doorvoeringen deel uit van onze hoofdactiviteiten, waardoor we bij REI Projects een volledige brandveilige service kunnen aanbieden.

Zijn de grove werken al achter de rug en ben je op zoek naar een brandveilige afwerking? Dan kun je bij ons terecht voor afkastingen, isolatie en brandkleppen, allemaal brandwerend.

Sterk team

Sterk gedreven team van technische experten, projectleiders, opgeleide arbeiders en een stevige back-office.

 

REI Projects Sealing App Mockup Android

REI PROJECTS APP

KRIJG MET 1 KLIK VOLLEDIG ZICHT OP DE BRANDWERENDE DICHTINGEN IN JOUW GEBOUW.

Met de REI Projects Sealings App worden dichtingen gelogd door middel van een QR-code. Onze app zorgt hierdoor voor een administratieve ontlasting bij klant en aannemer.

Met voor-en-na-foto’s en uitgebreide informatie krijg je een duidelijk beeld van elke dichting. Alle gegevens kunnen altijd digitaal geraadpleegd worden via de website of door de QR-code te scannen met je smartphone.

Daarnaast ontvang je van ons ook steeds een overzicht van alle dichtingen in pdf.

DOWNLOAD DE APP
Artboard 1

REI Projects maakt deel uit van de IPC Group. IPC Group streeft naar een evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf, haar sociale rol en haar natuurlijke omgeving. We erkennen dan ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

 

REI Projects & social responsibility

Een gezond evenwicht tussen economische belangen en
zijn sociale rol

Zo willen we onze medewerkers de kans bieden om zich – onder deskundige begeleiding van bedrijfscoaches – verder te ontwikkelen en blijven we werken aan een gezond evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf en haar sociale rol.

Het belang van sport

IPC Group zet sterk in op het sportieve karakter van de onderneming, zowel bij de eigen medewerkers als door het sponsoren van diverse sportieve activiteiten.