Vacature Projectleider

Beschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van projecten inzake passieve brandbeveiliging. Projecten betreffen zowel eenmalige opdrachten als terugkerende klanten en bevinden zich over heel Vlaanderen en Brussel, sporadisch in Wallonië.

Opvolging van projecten houdt bij ons onder meer in: opmetingen, opmaken van offertes, werforganisatie, personeel aansturen en informeren, facturatie en nacalculatie.

Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder en je bent in continu overleg met hem betreffende de voortgang en de organisatie van de werven waarvoor je verantwoordelijk bent. Uiteraard ben je ook vaste contactpersoon voor de klant.

Bovendien draag je als assistent van de zaakvoerder ook bij aan de verdere uitbouw van de firma en word je betrokken bij de organisatie van het bedrijf.

 

Over het bedrijf

REI Projects is gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging. Enkele kernactiviteiten zijn brandwerende schilderwerken en behandelingen van dragende constructies, brandwerende doorvoeren en dichtingen, compartimenteringen, brandwerende deuren, enz. Meer info kan je vinden op onze website: www.rei-projects.be.
REI Projects is op korte tijd uitgegroeid tot referentie inzake passieve brandbeveiliging. Wij werken zowel voor openbare besturen, kmo’s, grote aannemers als particulieren en dit zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een vlakke organisatiestructuur en veel vrijheid voor de werknemers. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn daarbij kernwoorden.


Functievereisten

De ideale kandidaat is bij voorkeur ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring met brandveiligheid is een plus maar geen must. Zowel ervaren mensen als starters komen in aanmerking.
Belangrijke eigenschappen zijn: commercieel ingesteld, flexibel, teamplayer en punctueel.

Je kan een druk gevulde agenda vlot organiseren en je bent vertrouwd met Microsoft Office.

 

Wat wij bieden

We bieden een zeer gevarieerde job in een flexibele werkomgeving. Uiteraard is een uiterst aantrekkelijk salarispakket voorzien met bijhorende extra legale voordelen eigen aan de functie.


Sollicitatie

Bent u de geknipte persoon voor deze vacature, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief naar info@rei-projects.be.