Nieuws

Londense brand heeft wel degelijk iets veranderd

Anthony Van Rijswijck is met REI Projects bezig met passieve brandwering. Als eerste ISIB-gecertificeerde plaatser van brandwerende dichtingen is hij dé expert op vlak van passieve brandbeveiliging. 2 jaar na de brand in de Grenfell Towers in Londen ziet hij wel dat gebouwenbeheerder en syndici veel alerter zijn inzake brandveiligheid.

Hamburger iets te hard gebakken

Burger King op de Markt van Brugge is even ontruimd nadat brand was ontstaan in de keuken. Tijdens het grillen van een burger bleef het vlees iets te lang op de grill liggen, waardoor het vet vuur vatte. De vlammen sloegen meteen in de dampkap, met alle gevolgen van dien. Gelukkig zonder menselijke schade. En na een grondige inspectie kon de zaak terug open.

Nieuwe REI Sealings app

REI Projects heeft een nieuwe app ontwikkeld. Met de REI Sealings app worden dichtingen geclassificeerd via mobiele app en QR code.

Brandwerende doorvoeren spoortunnel Schuman-Josaphat

brandwerende doorvoeren in de nieuwe spoortunnel Schuman-Josaphat

REI-Projects zorgt voor brandwerende doorvoeren in de nieuwe spoortunnel Schuman-Josaphat. Schuman-Josaphat is een van de grootste ondergrondse werken in Brussel. De tunnel is 1250 meter lang en bevindt zich ongeveer 15 meter onder de grond. Hij vertrekt vanuit het station Brussel-Schuman, loopt onder de Kortenberglaan, het Jamblinne de Meuxplein en sluit aan op de bestaande spoorlijn onder het Eugène Plaskyplein.

Correct brandwerend dichten van doorvoeren

Het correct brandwerend dichten van doorvoeren wint steeds meer aan belang. Daarom heeft het WTCB een nieuwe technische voorlichting gepubliceerd die meer duidelijk moet brengen in deze materie.

Vacature Projectleider

Beschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van projecten inzake passieve brandbeveiliging. Projecten betreffen zowel eenmalige opdrachten als terugkerende klanten en bevinden zich over heel Vlaanderen en Brussel, sporadisch in Wallonië.

Liefkenshoektunnel

Heeft u dit ook gezien op TV? REI Projects was er ook!


"De passieve brandbeveiliging in de evacuatie schachten is door REI Projects uitgevoerd".

 

Voor meer info kan u steeds bij REI Projects terecht!

Sociale Media

Vanaf nu kan u ons volgen via LinkedIn of Facebook.

Pagina's