Alle zaken op een rijtje bij ipc group

Alle Zaken Op een Rijtje gelooft dat Belgiƫ een land is vol straffe ondernemers. Ze zetten daarom wekelijks die bedrijven in de kijker. Het programma met presentatoren als Marc Fransen en Kelly Pfaff, is elk weekeinde te zien op Kanaal Z.

Deze week was het tijd voor een stevige portie brandveiligheid. In deze aflevering zetten we de werkwijze en het vakmanschap van IPC Group en meer bepaald REI Projects, in de kijker. Een mooie kruisbestuiving tussen de verschillende takken van ons bedrijf, zorgt voor een efficiƫnte en snelle werking.

Wie zie je in de video van Kanaal Z?

Aan het woord komen Tomas Mannaert, Filip Franckaert en Anthony Van Rijswijck. Elk vertellen ze wat meer over wat IPC Group zo uniek maakt en welk belang we met onze verschillende takken vertegenwoordigen in het bedrijfsleven. Passieve brandveiligheid is namelijk meer dan enkele brandwerende deuren of een laag brandwerende verf. Het vergt een goede brandcompartimentering met vakkundig geplaatste brandwerende dichtingen, brandwerende behandelingen van je kabelgoten en kabels, brandwerende isolatie, brandkleppen enzovoort.

Bekijk zeker onderstaande video en wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!